neděle 1. listopadu 2015

RECENZE: Bombus- Raw Energy tyčinky



Zamilovala jsem se. A fakt nevím, která z nich mi chutná nejvíc.
Kouzlo raw tyčinek spočívá v tom, že máte jistotu zdravého a přírodního složení-většinou kombinace sušeného ovoce, oříšků, strouhaného kokosu. Upřímně mi vždycky vadila velikost tyčinek (která bývá..no, co si budeme povídat, nepříliš velká), ale začínám si uvědomovat, proč to tak je- jednak to je praktičnost, takže si tyčinku můžete dát do tašky, nezabere vůbec místo a možná se vám bude hodit ve chvíli největší nouze. A taky skutečnost, že i ve zdánlivě malém množství se skrývá mnoho energie, vitamínů, minerálních látek. Navíc raw tyčinky nejsou vůbec tepelně zpracovávané, tudíž nepřichází o žádné nutriční hodnoty. Mnoho z nás určitě ocení, že v nich nejsou přidané ŽÁDNÉ zbytečné konzervační látky a umělá sladidla.
Je tolik způsobů, jak je jíst-samotné jako svačinu, nakrájené v ovesné kaši, ve smoothie, v banánové zmrzlině...vždy se akorát musím rozhodnout, která příchuť bude nejvhodnější. A že je to těžké rozhodování.
Bombus má momentálně v Raw Energy tyčinkách v nabídce 6 příchutí:

  • marakuja a kokos
  • kakao a kakaové boby
  • kešu oříšky a káva
  • meruňka a kešu oříšky
  • kokos a kakao
  • jablko a skořice




Je to tedy mix jak tropických příchutí, tak čokoládových bomb (ocení lidé, kteří si potrpí na velký podíl čokolády), zajímavých kombinací (meruňka a kešu? DOKONALOST) a klasických příchutí, které velmi důvěrně připomínají nám známé dezerty- například jablko&skořice chutná jako raw verze jablečného štrůdlu.
Nechtějte po mně, abych se rozhodla. Ale mezi mé 3 favority jednoznačně patří růžová, zelená a oranžová. 
Věřím, že mnohým z vás se nechce chodit po městě a vyhledávat obchody se zdravou výživou (navíc nikdy dopředu nevíte, jestli tam tyčinky opravdu budou), takže na stránce all4fit.cz naleznete všechny příchutě Raw Energy tyčinek:


upřímně, komu by neudělala radost jedna velká krabice oblíbené příchuti..co třeba k těm Vánocům, když se tak neodvratitelně blíží? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat