Veganské čokoládové cookies
(porce- 18 malých sušenek a 6 velkých..jo, je toho hodně)Ingredience:
2 hrnky mouky (je jedno jakou použijete, ale já zvolila pohankovou)3/4 hrnku třtinového cukru
1/2 hrnku sójového mléka
3 polévkové lžíce mandlového másla (nebo jakékoliv jiné oříškové máslo)
3/4 prášku do pečiva
nakrájená hořká čokoláda na malé kousky
Postup:
- V míse smíchejte cukr a mléko.
- Přidejte mandlové máslo a důkladně rozmixujte.
- Přes síto dávejte mouku po částech, během toho míchejte.
- Přidejte prášek do pečiva.
- Zamíchejte do těsta kousky čokolády.
- Pečte na 180 stupňů Celsia. Malé sušenky budou hotove do 15 minut, velké se pečou cca 20-25 minut.
____________________________
I have always had a big sweet tooth. And that didn't change when I became vegan. You can have everything, so if you are worried that you will never be able to taste some amazing cookies, you are wrong..actually it's the opposite! For example these choc chip cookies are unbelievably authentic, they are sweet, crunchy and chewy inside. And when you happen to bite into the melted chocolate..you just can't resist them!
Vegan choc chip cookies
(portion- 18 small cookies and 6 big ones..yeah, it's a big batch)Ingredients:
2 cups flour (it doesn't really matter which one, I used buckwheat)3/4 cup cane sugar
1/2 cup soy milk
3 tbsps almond butter (or any other nut butter)
3/4 packet of baking powder
dark chocolate, chopped up into small pieces
Preparation:
- In a bowl, mix sugar and milk.
- Add almond butter and mix well.
- Sift flour in parts and mix thoroughly.
- Add baking powder.
- Mix in the dark chocolate.
- Bake at 180 degrees Celsius. The small cookies are done within 15 minutes, the big ones take about 20-25 minutes.
Žádné komentáře:
Okomentovat