středa 7. ledna 2015

vintage feeling

Sice jsou to včerejší fotky, ale vzhledem k mému studentskému vytížení jsem se jimi nestihla probrat. Tentokrát jsem vyfotila i svůj batoh z Topshopu, tahám ho snad úplně všude a už cca rok a čtvrt mi drží ve skvělém stavu. Oversized košili jsem dostala od kamaráda, který ji má ze second handu a naprosto ji zbožňuju, v létě se dá nosit i s kraťasy a vypadá to pořád dobře, navíc k tomu nepotřebuju žádné doplňky. Jak mluvím o létě, těším se na něj víc a víc..a to nejen kvůli mým narozeninám, plánuju se konečně někam vydat na vlastní pěst a obecně co nejvíce cestovat. Je tolik měst, které bych chtěla navštívit a nevím, co si vybrat. Rozhodně mezi těch top 5 patří Vídeň, Berlín, Barcelona, Amsterdam a pak mě docela zaujal Brusel. Joo a znovu Paříž, prosím.
Nástup do nového roku je takový, jako jsem čekala, učení se začíná pomalu hrnout, ale nenechám se tím vystresovat, navíc když máme v pátek maturitní ples (party v šatech s kluky v oblecích, co je lepší).
Jinak, děkuju mojí mamce za fotky, nikdy by mě nenapadlo, že se jí nějakým způsobem podaří mě vyfotit tak, jak bych chtěla.

These photos are from yesterday, but because of my busy life as a hard working student I didn't get to post them. This time I am showing you my Topshop backpack, which goes with me practically everywhere, I have had it for a year and a half now and it is still in a great condition. The oversized shirt is from my friend who got it in a second hand and I love it to death, I can even wear it with shorts in summer and it still looks nice and I don't need any accessories once I put it on. Talking about summer, I am reaaally looking forward to it..not only because of my birthday, but I plan on going abroad on my own and I want to travel as much as possible. There are too many cities to choose from. But my top 5 is Vienna, Berlin, Barcelona, Amsterdam and Brussels. And I need to see Paris once again, pretty please. 
Jumping into the new year is just like expected and exams are slowly rolling in, but I won't let it stress myself out, especially because we are having a prom on Friday (partying in fancy dresses with boys in suits, what is more). 
Otherwise, I need to thank my mum for taking the photos, I would never even imagine her taking photos in the way I want them to be. 











Shirt- second hand
Trousers- H&M
Shoes- H&M
Backpack- Topshop

2 komentáře: