neděle 28. prosince 2014

white wall contrast

Tak dlouho jsme s kamarádem chodili po městě a hledali nějaké dobré místo na focení (zároveň nám odumíraly a mrzly ruce i nohy) a nakonec jsme v jednom vchodu našli tuhle fajn bílou zeď. Rozhodla jsem se pro all black everything -černá je moje nejoblíbenější barva navždy- a abych to trochu oživila, vzala jsem si svůj kožich z Mohita. Už jsem se hodně dlouho odhodlávala si nějaký kožich pořídit, konečně jsem našla nějaký podle svých představ a nemůžu si ho vynachválit. Taky jsem se jednou za sto let rozhodla vzít nějaké doplňky, všechny prsteny jsou z H&M a mám už je hodně dlouho, každopádně jsou jedny z mých nejoblíbenějších. A choker na krku je další věc, která mě totálně pohltila a cítím se v něm hrozně tumblr/grunge.
Trochu mě děsí, jak všechno rychle utíká a touhle dobou bude za 4 dny už rok 2015. Minulý rok se mi podařilo oslavu Silvestra kompletně sabotovat (v půl dvanácté u babičky doma, yes), takže teď si to snad vynahradím v Praze.
Další článek asi bude nějaký recept, mám v záloze několik nápadů, takže uvidím, pro co se nakonec rozhodnu. Ale nečekejte profesionální kulinářský výtvor, je to spíš docela basic recept, který mi ale úplně každý kdo ho ochutnal pochválil.

We had been walking around my town with my friend and looking for a good place to take photos for so long (our legs and arms almost froze) and we found a nice white wall at last. I have decided for an all black everything outfit -black is my colour forever- and to make it a bit lively, I took my faux fur coat from Mohito. I have been thinking about buying a nice one and I am so glad that I found the one which suited me- and I can't praise it enough. I also took some accessories (once in a blue moon), all the rings are from H&M and I have had them for a long time, they belong to my most adored ones. And a black choker on my neck is the next thing which I have totally fallen in love with and you know, I feel so tumblr/grunge in it. 
It freaks me out how fast the time goes and that 2015 is here in 4 days. I didn't really manage to celebrate New Years Eve last year (ended up at my grandma's home at 11.30 p.m., nice), so I definitely need to make up for it in Prague this year. 
My next post is probably going to be a recipe, I have got a few to choose from, so I will see which will be written here. Just don't expect a super professional creation, it is a basic recipe, but highly liked and recommended by everyone who has tried it. 









Faux fur coat- Mohito
Shirt- H&M
Trousers- H&M
Shoes- Topshop
Bag- Marks&Spencer
Choker- Ebay
Rings- H&m


1 komentář:

  1. skvely blog! :) ♥ ciham tady u tebe na nejaky novy vegansky recepty :))

    OdpovědětVymazat